cyprus beach volleyball

 

HISTORY
2006

2005

2004

2003

2002

2001

Other Seasons
history

 

 

EMAIL
email
pass

 

WEBSITE SUPPORTERS

totalcy cyprus

cyprus properties

cyprus volley

 

 

KEO BEACH VOLLEY 2005

KEO Beachvolley Tournament 2005

Press Release - 27 Ιουνίου 2005

Με την ολοκλήρωση ενός καυτού μαραθώνιου ογδόντα οκτώ (88) αγώνων που διάρκεσε τέσσερις εβδομάδες, σαράντα ομάδες (40) διεκδίκησαν με πάθος και δύναμη κάτω από τον ζεστό ήλιο των παραλιών της ελεύθερης Κύπρου, τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα τελικά του KEO Beachvolley Tournament 2005 της Λεμεσού.

Εκατόν είκοσι (120) αθλητές και αθλήτριες, πολλοί από τους οποίους εν ενεργεία διεθνείς, τίμησαν με την παρουσία τους για δέκατη τρίτη (13) συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά της ΚΕΟ που ταξίδεψε από την Πάφο μέχρι την Αμμόχωστο όλο τον Ιούλιο.

Φτάσαμε λοιπόν στην τελική ευθεία, συμπληρώθηκε το πάζλ των δώδεκα ομάδων που θα διεκδικήσουν στις 30 και 31 Ιουλίου, τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους £3,000. Στην Ακτή Ολυμπίων στην Λεμεσό, το τελευταίο Σαββατοκυρίακο του Ιούλη, η ΚΕΟ υπόσχεται πλούσιο θέαμα, πολλές εκπλήξεις και δώρα και φυσικά τη δροσιά της παγωμένης μπύρας ΚΕΟ.

cyprus beach volley



cyprus beach volley
cyprus beach volley
cyprus beach volley
cyprus beach volley

 

KEO Beachvolley Tournament 2005

Press Release – 01 Αυγούστου 2005

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούλη, κάτω από τον καυτό ήλιο της Λεμεσό στην Ακτή Ολυμπίων, έπεσε η αυλαία του 13ου τουρνουά Beachvolley της ΚΕΟ. Μέσα από ένα μαραθώνιο 100 αγώνων, οι δώδεκα ομάδες του τελικού διεκδίκησαν με πάθος τα χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους £3,000. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου, με το ξεκίνημα της τελικής φάσης των αγώνων, από το πρώτο παιχνίδι, οι πρώτες κόντρες στο φιλέ καθήλωσαν του θεατές σε ένα γεμάτο ένταση και αξιοσημείωτα αγωνιστικά ήθος, τουρνουά. Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε την δεύτερη μέρα. Από το πρωί της Κυριακής, οι οκτώ προνομιούχες ομάδες που συνέχισαν να αγωνίζονται με αντίπαλο την ζέστη και τον δυνατό αέρα, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, γεμάτο μοναδικές συγκινήσεις. 

Η ΚΕΟ έντυσε όμορφα αυτήν την γιορτή στην άμμο με πολλή μουσική, διαγωνισμούς, παιχνίδια και δώρα για τους θεατές, που έδωσαν ένα δροσερό χρώμα στο τουρνουά.  Η παγωμένη μπύρα ΚΕΟ δρόσιζε τους αμέτρητους θεατές που πλήθαιναν καθώς το τουρνουά έφτανε προς τον μεγάλο τελικό.

Η νικήτρια ομάδα των Φαούτα – Βάρδα – Αλωνεύτη καθώς και η φιναλίστ με τους Πέτρου – Παπαθεοδώρου – Χρσυσοστομίδη αποθεώθηκαν από τους θεατές σε ένα πρωτόγνωρο, από φάσεις τελικό.

Την διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο ΚΟΑ μέσω του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κώστα Παπακώστα, ο οποίος απένειμε τα κύπελλα στους νικητές, ενώ τα χρηματικά έπαθλα απένειμε στις ομάδες ο Διευθυντής Marketing της ΚΕΟ κ. Γιώργος Ευριπιώτης.

Ακόμα ένα επιτυχημένο τουρνουά Beachvolley της ΚΕΟ έφτασε στο τέλος του. Η ΚΕΟ ανανεώνει το ραντεβού της με την διοργάνωση-θεσμός Beach Volley και εύχεται καλό καλοκαίρι με πολύ παγωμένη δική μας μπύρα...!

cyprus beach volley
cyprus beach volley
cyprus beach volley
cyprus beach volley

 
Website by TotalCy.Com - Copyright © 2001 - 2010
home | news | schedule | tables | history | links | contact