cyprus beach volleyball

 

HISTORY
2006

2005

2004

2003

2002

2001

Other Seasons
history

 

 

EMAIL
email
pass

 

WEBSITE SUPPORTERS

totalcy cyprus

cyprus properties

cyprus volley

 

 

Beach Volley 1997

Το 2ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley, που άρχισε το Σαββατοκυρίακο 5-6 Ιουλίου 1997, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τόσο σε επίπεδο συμμετοχών, οσο και σε επίπεδο ποιοτικού θεάματος. Στην παραλία, οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συγκλονιστικούς αγώνες και το τέλος των τουρνουά των αντρών και γυναικών, επιβεβαίωσε οτι το Beach Volley έχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας.

Το 2ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley, που διοργανώθηκε απο τη Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας με τη χορηγία της μπίρας Κάρλσπερκ και των παγωτων «Κίμο Νεστλέ», περιλάμβανε 5 συνολικά τουρνουά και ολοκληρώθηκε το Σαββατοκυρίακο 2-3 Αυγούστου. Οι εγκαταστάσεισ στον ΚΟΤ Λάρνακας όπως επίσης και στο ξενοδοχείο «Άνταμς» στην Αγία Νάπα διαμορφώθηκαν κατάλληλα και τα τουρνουά αντρών και γυναικών στέφθηκαν με απόλθτη επιτυχία. Τα παρακολούθησαν εκατοντάδες άτομα, ανάμεσα στα οποία αξιωματούχοι του ΚΟΑ, εκπρόσωποι των αρχών της Λάρνακας και Αγίας Νάπας και σωματείων που καλιεργούν το άθλημα.

Στο 1ο τουρνουά των αντρών, νικήτρια η ομάδα «Υπεραγορά Ξενής» με τουσ Μίλαν Ζάρκοβιτς και Γιάννη Σιαπάνη που κέρδισε χρηματικό έπαθλο 300 λιρων, ενω στο τουρνουά των γυναικών νικήτρια η ομάδα «Flora-Nike» με τισ Αλεξία Ροτσίδου και Χρυστάλλα Καραγιάννη που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 150 λιρών.

Οι πολλές εκπλήξεις στο 2ο τουρνουά των αντρων, δεν εμπόδισαν την ομάδα «Υπεραγορά Ξενής» με τουσ Μίλαν Ζάρκοβιτς και Γιάννη Σιαπάνη, να ζευγαρώσει τις επιτυχείες της και να αναδειχθεί όπως και στο πρώτο τουρνουά πρωταθλήτρια. Η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά ήρθε απο τους νεαρούσ Παναγιώτη Σαράντη και Κωνσταντίνο Φαούτα, την ομάδα μαγιό «Μέδουσα», πυ ξεπερνώντας διαδοχικά τρανταχτά ονόματα στη σάλα, έφτασαν στο μεγάλο τελικό και πήραν τη δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση στο τουρνουά (χρηματικό έπαθλο 100 λιρών) πήρε η ομάδα «Rover Πηλακούτας» με τους Χάρη Σαββιδη και Πάνο Ηρακλέους.

Στο 3ο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 24 ομάδες, εκ των οποίων 14 στην κατηγορία των αντρών και 10 στη κατηγορία των γυναικών.Πρωταθλήτρια στους άντρες αναδείχτηκε η ομάδα «Adidas Sunglasses» με τουσ Μάκη και Μάριο Κοντό, ενω στη κατηγορία των γυναικων επικράτησε η ομάδα Mac Donalds Champions με τις Ρούλα Κατσαμπή και Σώτια Παπακυριακού.

Στον μεγάλο τελικό των αντρών οι Μάκης και Μάριος Κοντός κέρδισαν την ομάδα της Τραπεζάς Κύπρου με τους Σπύρο Πρωτοψάλτη και Πέτρο Χασάπη. Στο μικρό τελικό οι Χάρης Σαββίδης και πάνος Ηρακλέους που αποτελούσαν την ομάδα «Rover Πηλακούτας» κέρδισαν την ομάδα «Αρμάνι Τζινς Τίμινης» με τους Χρυσοστομίδη και Τοουλιά με 15-13 κατακτώντας έτσι τη τρίτη θέση στο τουρνουά.

Στο τουρνουά των γυναικών η ομάδα Mac Donalds Champions με τις Ρούλα Κατσαμπή και Σώτια Παπακυριακού πήρε εκδίκηση απο την απώλεια του πρώτου τουρνουα. Κέρδισε στο τελικό την ομάδα «Flora-Nike» με τις Αλεξία Ροτσίδου και Χρυστάλλα Καραγιάννη με 15-10 και εξασφάλισε την πρώτη θέση. Στον μικρό τελικό η ομάδα «Κολυμβητήριο Τρίττης» με τις Δρουσιώτου και Χριστοφόρου επιβλήθηκε της ομάδας της Ελληνικής Τράπεζας με τις Μ. Γεωργίου και Γ. Ορφανού με 15-5.

Με πρωταθλήτριες τισ ομάδες «Rover Πηλακούτας» με τους Χάρη Σαββιδη και Πάνο Ηρακλέους στους άντρες και «Flora-Nike» με τις Αλεξία Ροτσίδου και Χρυστάλλα Καραγιάννη στις γυναίκες, τέλειωσε το τέταρτο τουρνουά του 2ο Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Beach Volley. Στο τέταρτο τουρνουά συμμετήχαν συνολικά 22 ομάδες, εκ των οποίων 14 στη κατηγορία αντρών και 8 στη κατηγορία γυναικών. Στο τελικό η ομάδα «Rover Πηλακούτας» με τους Χάρη Σαββιδη και Πάνο Ηρακλέους κέρδισαν τη δις πρωταθλήτρια στα τουρνουά ομάδα «Υπεραγορά Ξενής» με τουσ Μίλαν Ζάρκοβιτς και Γιάννη Σιαπάνη με 15-9. Στο μικρό τελικό η «Τίμινης-Reebok» με τους Χρυσοστομίδη και Τοουλιά κέρδισε την ομάδα «Adidas Sunglasses» με τουσ Μάκη και Μάριο Κοντό με 15-10.

Στο τουρνουά των γυναικών η ομάδα «Flora-Nike» με τις Αλεξία Ροτσίδου και Χρυστάλλα Καραγιάννη εξασφάλησε τη πρώτη θέση κερδίζοντας στο τελικό την «Suncare-Reebok» με τις Νάγια Δρουσιώτου και Νατάσα Σώζου με 15-9. Στο μικρό τελικό νικήτρια η ομάδα της Ελληνικής Τράπεζας με τη Μαρία Γεωργίου και Γιαννούλα Ορφανού. Κέρδισαν με 15-1 την ομάδα «Benetton Sports System» με τις Θεολόγου και Ξ.Δημητρίου.

Σύμφωνα με τη βαθμολογία των πετοσφαιτιστών που συμμετείχαν στα 4 τουρνουά, οι καλύτεροι 8 διεκδίκησαν το στέμμα του «βασιλιά της άμμου». Αυτοί ηταν οι Μ. Ζάρκοβιτς, Γ.Σιαπάνης, Χ.Σαββίδης, Μάρ.Κοντός, Μ. Κοντός, Π. Ηρακλέους, Χ. Χρυσοστομίδης Και Δ. Τοουλιάς. «Βασιλιάς της άμμου» αναδείχθηκε , μετα απο συγκλονιστηκές μάχες, όπως και τη προηγούμενη χρονιά ο Γιάννης Σιαπάνης.

 
Website by TotalCy.Com - Copyright © 2001 - 2010
home | news | schedule | tables | history | links | contact