cyprus beach volleyball

 

HISTORY
2006

2005

2004

2003

2002

2001

Other Seasons
history

 

 

EMAIL
email
pass

 

WEBSITE SUPPORTERS

totalcy cyprus

cyprus properties

cyprus volley

 

 

Men's Tournament Protaras 08-09/07/2006

"Καυτές" μάχες στην άμμο του Πρωταρά, θέαμα, αλλά και εκπλήξεις περιλάμβανε το πρώτο τουρνουά του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ 2006 που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στα Γήπεδα Θαλάσσιων Σπορ του Δήμου Παραλιμνίου. Δύο πετοσφαιριστές της περιοχής, o Δερυνειώτης Ανδρέας Ζάνης και ο Παραλιμνίτης Γιάννος Ηλία, η ομάδα "Quake Guard Cyprus", ήταν οι μεγάλοι νικητές του πρώτου τουρνουά. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν στο Νο5 της διοργάνωσης πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι. Ζάνης και Ηλία επιβλήθηκαν στον τελικό της ομάδας "ORIZON" (Νο2) με τους Μάριο Κοντό και Γιώργο Πλατρίτη με 2-0 σετ (21 - 17, 21 - 17).

Το φετινό πρωτάθλημα που διοργανώνεται από την ΚΟΠΕ και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και διεξάγεται με τη χορηγία του ΟΠΑΠ, του Δήμου Παραλιμνίου, της ΣΠΕ Παραλιμνίου, της Oracle και της εταιρείας Tsokkos Hotels, περιλαμβάνει τέσσερα τουρνουά ανδρών, δύο τουρνουά γυναικών κι ένα τουρνουά ερασιτεχνών, και θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκυρίακο 5-6 Αυγούστου 2006. Στο πρώτο τουρνουά είχαμε 22 συμμετοχές με αποτέλεσμα να χρειαστούν προκριματικά το πρωί του Σαββάτου. Συμμετείχαν όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, αλλά οι εκπλήξεις ήταν το κυρίαρχο στοιχείο. "Ήταν το πρώτο φετινό τουρνουά κι είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξή του. Στη συνέχεια θα εμπλουτίσουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή και των γυναικών, ενώ προγραμματίζουμε πολλές άλλες εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία των φίλων του αθλήματος που παρακολουθούν τους αγώνες", δήλωσε εκ μέρους των διοργανωτών, ο κ. Σίμος Σπαρτιάτης.

Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από τη φάση των ομίλων και συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος. Στα προημιτελικά οι Ευσταθίου / Οικονομίδης κέρδισαν τους Χρυσοστομίδη/Παπαθεοδώρου με 2-0 σετ, οι Μάριος Κοντός / Πλατρίτης τους Κουμή / Φελλά με 2-0, οι Βασίλης Μιχαήλ / Πάρης Χριστοφή τους Σαββίδη / Χρυσοστόμου με 2-0 και οι Ζάνης / Ηλία τους Τοουλιά / Σταύρο Μιχαηλίδη με 2-0. Μεγάλες μάχες έγιναν στα ημιτελικά όπου οι Ζάνης / Ηλία κέρδισαν με 2-0 τους Κωνσταντίνο Ευσταθίου / Ανθιμο Οικονομίδη, ενώ οι Μάριος Κοντός / Γιώργος Πλατρίτης επιβλήθηκαν των Βασίλη Μιχαήλ / Πάρη Χριστοφή με 2-1 σετ.
Οι νικητές του τουρνουά, Ζάνης / Ηλία κέρδισαν χρηματικό έπαθλο 300 λιρών και οι δευτεραθλητές Μάριος Κοντός / Πλατρίτης 200 λίρες. Στον μικρό τελικό νικήτρια ήταν η ομάδα των Ευσταθίου / Οικονομίδη που κέρδισαν την ομάδα "Galaxia Estates" (Μιχαήλ / Χριστοφή) με 2-0 σετ (21-19, 22-20) και χρηματικό έπαθλο 100 λίρες (το έπαθλο για τους ηττημένους ήταν 75 λίρες).
Στο πλαίσιο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ 2006, το ερχόμενο σαββατοκυρίακο θα διεξαθούν τουρνουά ανδρών και γυναικών. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα έχουν όσα άτομα έχουν Κυπριακή Υπηκοότητα και τα οποία προηγουμένως έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Μπιτς Βόλεϊ της Κ.Ο.ΠΕ. Η δήλωση συμμετοχής κάθε ομάδας σε κάθε τουρνουά του Πρωταθλήματος γίνεται με την συμπλήρωση του ειδικού εντύπου" και κατάθεση του στην ΚΟΠΕ τηλ.22-663603, Φαξ 22-667808 και στο e-mail volleycy@spidernet.com.cy. Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβάλλεται το αργότερο μέχρι την 19.00 ώρα της προηγούμενης του τουρνουά Πέμπτης.

 

 
Website by TotalCy.Com - Copyright © 2001 - 2010
home | news | schedule | tables | history | links | contact